Silkeborg-Voel henter den norske bagspiller Birgitte Karlsen, der i sidste sæson blev mest scorende spiller i sin klub, Tertnes Håndbold.

Silkeborg-Voel har længe jagtet en ekstra bagspiller, og det er nu en realitet, at Tertnes-topscoreren Birgitte Karlsen tiltræder i klubben allerede i næste uge.

23-årige Birgitte Karlsen kommer til Silkeborg-Voel oven på en god sæson, hvor hun både blev topscorer og den spiller med flest assists i Tertnes Håndbold. Det er kvaliteter, Jakob Andreasen glæder sig meget til at få ind i truppen, ligesom han har store forventninger til sin nye bagspillers indsats både på og uden for banen.

– Vi har i lang tid snakket om at hente en ekstra bagspiller til, men det har været vigtigt for os, at det var den helt rigtige spiller, som vi følte os overbeviste om ville kunne gå ind og være en direkte forstærkning. Vi står over for en sæson, hvor vi både skal leve op til sidste sæsons flotte resultat og spille med i Europa Cuppen. Det giver potentielt en del flere kampe end vi har været vant til, og det vil vi selvfølgelig gerne være helt klar til på alle pladser. Jeg er glad for, det er lykkedes at få Birgitte (Karlsen, red.) hertil og glæder mig til at have hende med på holdet, når vi møder ind efter ferien i næste uge, siger Jakob Andreasen.

Birgitte Karlsen glæder sig selv til at komme til Silkeborg-Voel og ikke mindst til at få muligheden for at vise sig frem i den danske liga, hvor der hverken er helt umulige kampe at vinde, ligesom der heller aldrig er garanti for sejr.

– Jeg ved, at den danske liga er noget mere lige end den norske, hvor der er stor forskel på top og bund. Jeg har hørt meget godt om Silkeborg-Voel og fået et godt indtryk af holdets niveau ud fra de kampe, jeg har set fra den seneste sæson. Jeg kender allerede Stine (Skogrand, red.), som jeg har spillet sammen i mange år i Tertnes, og Hege (Bakken, red.), som jeg har spillet mange kampe imod, fortæller Birgitte Karlsen, der håber på både at udvikle sig selv og bidrage med en masse til holdet.

– Jeg tager til Silkeborg-Voel for at udvikle mig som håndboldspiller og som person. Jeg har haft nogle gode år i Tertnes håndball og føler nu, jeg er klar til at tage skridtet videre. Jeg håper på at bidrage både på og uden for banen med godt humør og en masse træningsvilje. Jeg glæder mig til at komme i gang med forberedelserne til den nye sæson og til at lære alle i Silkeborg-Voel at kende.

Birgitte Karlsen er allerede at finde i Silkeborg i næste uge, hvor holdet mødes første gang efter ferien onsdag den 12. juli.

For yderligere oplysninger, kontakt Mikael Bak på telefon 28575842.

Foto: John Vint

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com