Bredde, elite og trivsel er centralt for Silkeborg-Voel KFUM og den kommende direktør Carlo de Silva. Mennesket i centrum er fællesnævneren.

Mikael Bak kaster en perfekt bold, som Carlo de Silva griber, og overtager d. 1. maj ansvaret for Silkeborg-Voel KFUM’s ligaselskab.

Det bliver den 51-årige Carlo de Silva, der fra d. 1. maj officielt skal stå i spidsen for Silkeborg-Voel KFUM’s ligaselskab, hvor han skal fortsætte og sikre den kommercielle udvikling, følger trop med den sportslige succes. Han overtager for Michael Bak, der i elleve år har været en nøgleperson i Silkeborg-Voel KFUM og klubbens succes. Vi får den bedst mulige overlevering da Mikael Bak og Carlo de Silva uofficielt allerede er i gang med at spille bold.

Ud over at sikre udviklingen af det sportslige set-up og kæmpe for at sikre økonomisk overlevelse har Silkeborg-Voel KFUM brugt tiden under COVID-19 til at udarbejde en ambitiøs og anderledes kommerciel strategi. Direktørskiftet betyder, at de kompetencer strategien kalder på tilføres, så vi skal sikre, at vi kommercielt kan følge trop med den sportslige succes på banen.

Bestyrelsesformand Mogens Steffensen siger følgende om direktørskiftet:

”Mikael Bak har løftet en meget stor opgave i perioden, hvor kvinderne er gået fra at være et 1. divisionshold til et etableret hold i kvindeligaen. År for år er der sket noget – men når vi står her og kigger bagud i tiden, så er der sket en meget stor udvikling.  Mikael ønsker nu at skifte karriere og jeg ønsker ham alt det bedste.

Som det også er fremgået af stillingsopslaget, vil vi gerne have en med på holdet, som kan være med til at skabe de oplevelser i Silkeborg, som flere og flere gerne vil være en del af. Det skal ske på en bæredygtig måde og i et sammenspil mellem de fedeste on-site- og digitale oplevelse. Vi ønsker at gøre det på en måde, hvor mennesket er i fokus og hvor vores fokus er udvikling sammen med alle vores interessenter.

Vi har valgt Carlo de Silva, fordi han er en stærk leder og relationsskaber samtidig med, at han i de funktioner han har varetaget gennem et langt arbejdsliv har bevist, at han indeholder de værdier som er vores fundament samtidig med, at han har skabt flotte kommercielle resultater og har erfaringen med digital udvikling”.

Den afgående direktør Mikael Bak siger sådan her, om sin afløser: ”Jeg ønsker Carlo alt mulig held og lykke i klubben. Jeg er tryg ved at overlade tøjlerne til ham og resten af administrationen. For mig handler den sidste tid som direktør om at få afrundet forskellige vigtige opgaver, samtidigt med at jeg vil give Carlo den bedst mulige overlevering, som skal komme ham og klubben til glæde”.

Om den nye udfordring, udtaler Carlo de Silva:

”Jeg kender Silkeborg-Voel KFUM fra min tid som generalsekretær for KFUMs Idrætsforbund, som en fantastisk klub med gode værdier, som jeg kun kan tilslutte mig. Helt grundlæggende, er jeg af den overbevisning, at mennesker er centrum for succes. Uanset om det er frivillige, spillere, kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere, er vi alle mennesker. Det er en unik opgave at overtage direktørposten efter Mikael Bak, som igennem elleve år har gjort et fantastisk stykke arbejde. At Silkeborg-Voel KFUM’s bestyrelse har vist mig tilliden og givet mig mulighed for at kombinere elitesport, frivillige og kommercielt nytænkende vækst, hvor man samtidig sikrer at integritet og værdier er en del af rejsen, er en opgave, som jeg er meget beæret over, og glæder mig til. Jeg kommer til at arbejde hårdt og målrettet så vi sammen i Silkeborg-Voel KFUM får succes”

Silkeborg-Voel KFUM er i fuld gang med slutspillet, hvor man spiller første kamp onsdag aften od Herning-Ikast Håndbold, hvor vi ser frem til at vores #grønneindstilling gør at vi for første gang kan komme til semifinalerne.

Spørgsmål og kommentarer til pressemeddelelsen kan ske til bestyrelsesformand Mogens Steffensen på 20401554 eller tiltrædende direktør Carlo de Silva på 41168060

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com