Kort inden sæsonstart kan Silkeborg-Voel KFUM præsentere en markant forstærkning til den kommende sæson. Det drejer sig om Ann Grete Nørgaard, der er noteret for 139 landskampe for det danske A-landshold, hvor hun har deltaget ved flere slutrunder.

I dansk ophold har hun haft ophold i en række forskellige klubber, hvor hun nok huskes bedst for sin tid hos Viborg HK. Efter at hun i sommeren 2019 rejste fra Domkirkebyen rykkede hun til Rumænien, hvor hun har optrådt hos Ramnicu Valcea.

Direktør hos Silkeborg-Voel KFUM, Mikael Bak, udtaler følgende om tilgangen:

”Med Julia Erikssons afgang opstod der en uventet mulighed for os, til at hente en spiller mere til truppen. Vores øjne var hurtigt rettet mod Ann Grete Nørgaard. Det var en prioritet for os at hente rutine til et hold med mange unge spillere, og det kan hun absolut bringe til os. Efter en meget speciel sæson i dansk håndbold, bliver det derfor også dejligt, at vi nu fremadrettet kan fremvise endnu en stor profil i JYSK arena”.

Hos den erfarne fløjspiller var der ikke megen tvivl om, at Silkeborg-Voel KFUM var en god mulighed:

”Jeg har igennem min karriere altid haft et godt indtryk af klubben, når jeg har besøgt dem som modstander. Nu ser jeg frem at trække trøjen over hovedet og sammen med de andre piger kæmpe for, at vi kan komme i slutspillet, i hvad der ligner en rigtig stærk liga. Jeg ved, at der er et spændende hold i Silkeborg-Voel KFUM med både nogle rutinerede kræfter og unge talenter, og jeg ser frem til at blive en del af holdet”, udtaler 37-årige Ann Grete Nørgaard.

Silkeborg-Voel KFUM og Ann Grete Nørgaard har underskrevet en aftale, der gælder for sæsonen 2021/2022. Man vil kunne hilse på hende første gang, når der i eftermiddag kl. 17.30 spilles træningskamp mod Skanderborg Håndbold.

I forbindelse med tilgangen af Ann Grete Nørgaard, vil klubben gerne sende en tak til JYSK, Dantra, Jens Fisker Automobiler og endnu en unavngiven partner, der har udvist en ekstraordinær støtte.