2. divisionsherrerne indledte det nye år med et ægte nytårsknald, da det blev en sejr på 27-20 over et af de andre hold i nedrykningsræset: HEI, Skæring.

“Det var en dejlig sejr, som rykker os op i tabellen. Vi fik jo en dårlig afslutning før jul og kom på en sidsteplads. Men den her sejr giver os tro på, at vi kan rykke os i bundstriden”, siger træner Peter Laursen.

Det blev ellers en tættere kamp end slutcifrene antyder. I første halvleg var Silkeborg-Voel bagud med 5-7, men scorede derefter seks mål i træk til 11-7. Inden pausen kom HEI dog igen, og stillingen efter første halvleg blev 11-10.

“Vi spillede ellers en god første halvleg, men vi brændte for mange chancer. Vi lod os dog ikke gå på af det, og vi fortsatte med det, der kunne lykkes, efter pausen. Det var forløsende og fedt, at det lykkedes”, siger Peter Laursen.

Holdene fulgtes fortsat ad, og flere gange havde Silkeborg-Voel fornemmelsen af at have overtaget. Til sidst satsede HEI offensivt, men det gav en stribe lette mål til Silkeborg-Voel, som dermed fik sejren på 27-20. Iøvrigt de samme cifre i Silkeborg-Voels favør som i de to holds første møde i efteråret.

HEI havde flere spillere med fra sit 1. divisionshold, mens Silkeborg-Voel havde tre U19-spilere med fra BSH-holdet. Det var Phillip Lyngby, der tidligere har været med, og Emil Pil og Andreas Bak. De bød alle tre godt ind.

” Desuden stod vores målmand Nicklas Laursen med en redningsprocent på 48. Vi går en spændende januar i møde og allerede på torsdag skal vi til Give, som det også ville være godt at få point imod”, siger Peter Laursen.

Målscorere for Silkeborg-Voel: Mads Svangren 7, Kasper Knudsen 5, Emil Pil 4, Phillip Lyngby 4, Mads Sønderby 4 og Andreas Bak 3.