Silkeborg-Voels 2. divisionsherrer kæmper en indædt kamp for at redde livet i 2. division, og til udekampen mod SGI, Esbjerg havde holdet sat næsen op efter en tiltrængt sejr.

Men de forhåbninger havde hjemmeholdet sat en prop i. SGI Esbjerg havde rykket målmand Tim Winkler ned fra Liga-holdet sammen med Niels Dahl. De to præsterede henholdsvis en redningsprocent på 50 og 10 mål.

” De gjorde forskellen, for vi leverede faktisk fint angrebsspil, men brændte for mange chancer. Vort forsvar derimod var hullet som en si, især i midtforsvaret. Og vi fik en dårlig start og kom bagud med både 5-1 og 9-4″, siger træner Peter Laursen.

Trods modgangen kom Silkeborg-Voel så tæt på som 21-20 i anden halvleg, men endte med at agte 30-25.

” Vi brændte da tre oplagte chancer, som blev vekslet til en føring på fire mål til Esbjerg. og med syv minutter igen var løbet kørt”, siger en ærgerlig Peter Laursen.

Han erkender, at der sbånart skal ske mirakler, hvis holdet skal redde skindet i 2. division.

Silkeborg-Voel har fire kampe tilbage til at redde livet i 2. division. Det er hjemme mod Fåborg, ude mod henholdsvis Skjern og GOG og endelig hjemme mod Grindsted.

” Men vi lægger os ikke ned på forhånd, selv om både Fbprg GOG og Grindsted er tre af topholdene. Vi vil gøre vort bedste til det sidste”, siger Peter Laursen.

Målscorere for Silkeborg-Voel: Andreas Sørensen 8, Christian Lorentzen 4, Emil Pil 4, Mads Svangren 3, Jesper Sehested 2, Asbjørn Andersen 2, Tobias Svanhede 1 og Jeppe Hansen 1.