Tirsdag aften gæstede Ejstrup/Hærvejen (EH) Voel hallen og det blev til et næsten pinligt nederlag til hjemmeholdet.

Voel kom rigtig skidt fra start. EH førte fra start og til mål. Voel forsøgt sig en kort overgang i første halvleg med et fem et forsvar. Det gav nogen uro i EH angreb, men Voel gik fra denne forsvars form igen. Ved pausen stod der 8 – 16

Anden halvleg blev ikke bedre for Voel. Voel kommer til masser af chancer, men de bliver misbrugt på det skammeligste. I forsvaret var der næsten udsalg, ikke ret meget fungerede. Igen forsøger Voel sig med et fem et forsvaret og det ser ud til at dæmpe EH angrebs lyst en smule, men så dropper Voel det igen. Det blev dødsstødet, herefter var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse for EH. Ved slut fløjtet står der 17 – 28.

To kampe på tre dage. To skader og en sygemelding er nok hovedårsagen til det store nederlag. I mine øjne skal hertil lægges den taktiske fejl fra bænken ved ikke at holde fast i fem et forsvaret. Jeg har fuld forståelse for at man kan have meget svært ved at tro på sagen når næsten intet lykkes, men i aftens kamp manglede jeg fight og offervilje fra Voel side. Der blev slået for meget op i banen efter min mening. Igen må jeg undre mig over de rigtig mange brændte chancer, Voel skød EH keeper alt for god. Nu er der næsten en måned til næste kamp så der skulle være tid til at komme til hægterne igen. Kampens Voel spiller vil jeg sige er Malene Claudi, Claudi var den eneste der var en reel trussel for EH forsvar.

Silkeborg Voels mål og redninger blev lavet af: Malene Claudi 8, Louise Balle 4, Nikoline Jeppesen og Cecilie Dalmose 2 og Kathrine Mikkelsen 1 + 14 redninger af  Laura Rasmussen.

Vurdering af hal: 4* (hyggelig og brugbar med speaker)

Vurdering af dommere: 2*↑ (jeg mangler noget mere nærvær i kampen)

Vurdering af publikum: 0* (der manglede i den grad støtte til hjemmeholdet)

 

Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com