Endnu en spiller kan tilføjes til den af dem, der har valgt at forlænge aftalen med Silkeborg-Voel Håndbold. Denne gang er der tale om Jane Schumacher, der har forlænget sin aftale med klubben for yderligere en sæson.

Den 31-årige bagspiller kom til Silkeborg-Voel Håndbold forud for seneste sæson, efter at hun havde haft en periode i fransk håndbold. Med forlængelsen af aftalen tager hun efter sæsonen dermed hul på sin tredje sæson i klubben.

Om forlængelsen siger direktør Mikael Bak:

”Vi er glade for, at det også er lykkedes at blive enige med Jane Schumacher om en ny kontrakt. Det er vigtigt med en god blanding af talent og erfaring på vores hold, og her besidder Jane absolut den sidste ting, hvilket også har en positiv indvirkning på hendes holdkammerater”.

I denne sæson er Jane Schumacher indtil videre topscorer for holdet i HTH Ligaen, hvilket naturligvis også er blevet bemærket.

”Jane har i år vist sig som en ganske habil målscorer, og vi har været imponerede over hendes totale målantal. Det har været dejligt at se, at hun er kommet rigtig godt tilbage ovenpå det skadesforløb, hun døjede med i sidste sæson”.

Til denne forlængelse bør det også nævnes, at en række virksomheder har støttet ekstraordinært op og øget deres engagement hos Silkeborg-Voel Håndbold. Mere herom senere.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com