Det er med glæde, begejstring og forventninger at vi kan præsentere vores nye cheftræner U17-drenge for sæson 22/23.

Det er lykkes at hive Tor Mathiassen hjem til Voel, hvor han skal sikre et fantastisk U17 drenge miljø.
Tor har de seneste 2 sæsoner været træner i Gødvad, hvor han har trænet U15 drenge, men fra den kommende sæson kan han nu nøjes med at tage cyklen ned i Voel hallen.

”Jeg er rigtig glad for at komme hjem. Jeg bor i Voel og har mit hjerte i Voel Hallen. Børnene går til spillopper i klubben og jeg har været tilknyttet klubben i mange år. Efter to gode år i Gødvad, føles det dog rigtigt at være tilbage i grønt og tilmed til et spændende projekt”, Tor Mathiassen.

Tor skal stå i spidsen for en meget talentfuldt U17 drengeafdeling, hvor det forventes at være to hold i Silkeborg-Voel regi.

I indeværende sæson har der været to elitehold i BSH, men til den kommende sæson vil det af holdene være at finde i Silkeborg-Voel regi.

Tor har høje forventninger til både spillere og klub:

”Vi har en god feeling med drengene i årgangene og forventer både at have et 1. divisionshold og et 2. divisionshold før jul. Vi kommer til at tilbyde et udviklende setup, hvor vi både kan udfordre og udvikle de dygtigste og mest energiske spillere, men samtidig skabet rum for de spillere der ”bare” vil hygge sig med at spille håndbold.”

Formand René Andersen er glad for at have både et elite- og et breddetilbud i U17 afdelingen og udtaler:

”BSH-konstellationen giver stadig spændende perspektiver i forhold til en tydelig vej til BSH-ligaherrerne og til de næste dygtigste, til Voels senior divisionshold. Det er glædeligt at vi igen kan tilbyde et elitetilbud for U17-drenge og forsætte med at holde sammen på bredden. Vi er samtidig glade for at få Tor tilbage i folden. Han er helt perfekt til at træne de mange lokale talenter og spillere fra Silkeborg Efterskole.”

Til den kommende sæson bliver der rig mulighed for udfordringer på forskellige niveauer, da man forsat har et tæt samarbejde med BSH U17 med ugentlige samtræninger. Samtidig vil der være en naturlig sammenhæng mellem U15, U17 og U19-afdelingerne.

Er der spørgsmål til den kommende sæson kan man enten kontakte Tor Mathiassen på tlf. 61662803 eller klubbens talentansvarlig Stig Bendtsen på tlf. 30925900 eller sb@silkeborgvoel.dk.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com