Her til aften gæstede Team Tvis Holstebro JYSK arena, hvor det gjaldt kvartfinalen i Santander Cup mod Silkeborg-Voel. Gæsterne  sad totalt på kampen, og vandt overbevisende med 16-33, efter 8-20 ved pausen.

1. halvleg startede som lyn og torden, og det var desværre Team Tvis Holstebro, der stod for tordenvejret, og satte fra start Silkeborg-Voel under maksimalt pres, og allerede efter få minutter var Jakob Andreasen nødt til at tage sin første timeout, ved stillingen 0-4. Det stoppede dog ikke uvejret, og uvejret fortsatte med uformindsket kraft. Det var først ved 1-5 at de grønne kom på tavlen, nemlig ved Freja Cohrt der var listet ind på stregen.

Midtvejs i halvlegen stod det således 4-12, og det begyndte så småt at ligne en regulær afklapsning af de grønne, der slet ikke kunne finde hoved og hale i deres spil, og gang på gang blev de pillet af en storspillende Silje Solberg i TTH-målet, eller fanget af en hurtigløber fra Holstebro i opspillet.

Med fem minutter tilbage af 1. halvleg, tog Team Tvis Holstebro timeout, og her var stillingen 7-17! og havde man håbet på lidt medvind i den forbindelse til hjemmeholdet, så måtte man tro om igen. Nedsablingen fortsatte ufortrødent og ved pausen stod det således vanvittigt 8-20, den lader vi lige stå et øjeblik.

Havde man håbet på spænding i 2. halvleg, så blev man slemt skuffet, og TTH-maskinen fortsatte i fuld fart ned mod Stine Bondes mål, og midtvejs i halvlegen stod det derfor 11-29. Fejlene og dårlige afslutninger stod nærmest i kø, og i målet havde hverken Stine Bonde eller Sara Kececi nogen stor dag, og man er godt klar over at den er gal, når Trine Troelsen bliver bænket. Den ellers så træfsikre back, kunne, som resten af holdet, bare ikke få spillet til at fungere i JYSK arena tirsdag aften.

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com