Tirsdag aften var Stjernen fra Odense på besøg i Voelhallen til bundopgør i 2 div.

Voel startede egentligt ganske godt og var foran 4 – 0 før Stjernen kom på tavlen. Men efter 15 min fik Stjernen udlignet til 5 – 5, og så tabte Voel pusten. Voel gik totalt i stå og skød dårligere og dårligere, hvilket resulterede i, at der ved pausen stod 7 – 12.

Straks fra anden halvlegs start blev der angrebet fra Voels side. De kom til mange chancer som de på det skammeligste brændte. Havde Voel udnyttet deres chancer havde de vundet kampen, men nej. Da de 60 min. var gået stod der 19 – 25 på tavlen.

Ikke et ondt ord om Stjernes indsats, de vandt fortjent. Voel var bare håbløs ringe i angrebet. Hvor var det trist at se. Chancer var der masser af, men de blev brændt gang på gang. Mit lille håb er at så ringe kan man ikke spille en gang til. Så der er da håb forude. Jeg håber at spillerne virkelig ser hinanden i øjne til næste træning og bliver enige om at nu skal de frem og vise hvad de er lavet af.

Silkeborg Voel Kfums mål blev scoret af: Cecilie Dalmose 5 (1), Sara Sølvsten 3, Mathilde Strunge, Louise Balle, Helene Calmer og Signe Krogh 2, Pernille Papsø, Kathrine Mikkelsen og Nikoline Jeppesen 1 + 8 redninger af Charlotte Sørensen og 3 af Bente Jeppesen.

Vurdering af hal: 4* (hyggelig og brugbar med speaker)

Vurdering af dommere: 3 *↑ ( de var ganske fortrinlige)

Vurdering af publikum: 4* (aftenens absolut positive oplevelse, en skam at spillerne ikke kunne leve op til jeres støtte)

Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen