De grønne Silkeborg-Voel-piger fik fredag aften den bedst tænkelige start på holdets tredje sæson i den bedste danske håndboldliga og er nu klar til at tage kampen op mod en af ligaens absolutte favoritter, Team Esbjerg. Træner Jakob Andreasen sætter i herunder ord på, hvad det bliver for en kamp. 

Efter en god start på sæsonen går vi ind til vores første hjemmekamp med løftet pande og et håb om også at kunne drille de danske mestre. Det bliver en helt anden kamp end i fredags.

Esbjerg er et af de hold, der generelt er rigtig store forventninger til efter sidste sæson, og som vi også har stor respekt for.
Efter skuffende resultater ved Supercup og i Landspokalturneringens 1/8 finale rejste de sig i weekenden og vandt 26-21 hjemme over Odense i en kamp, hvor de viste, at de har flere spillere, der kan score mål. Både Jenny Alm og Laura van der Heijden lavede hver 7 mål, og derudover var fem flere på måltavlen med op til 3 mål hver.

Defensivt har de hentet den spanske landsholdsspiller Lara González, som helt sikkert vil gøre det sværere for os at komme igennem til skud på mål, men det er vi også klar på, og vi har selv vist i sæsonens opstart, at vi er gode til at score mål både fra stregen og udefra.

Trine Troelsen er kommet fantastisk fra start både i pokalkampen mod Vendsyssel og senest – og måske endnu vigtigere i fredags mod Holstebro. Men hun hverken kan eller skal vinde kampene selv, og derfor er det positivt at se også spillere som Stine Bonde, Stine Skogrand, Sofie Bæk og Freja Cohrt holde et højt niveau gennem begge kampe.

Det er ikke en kamp, som ret mange forventer, at vi bliver dominerende i, men vi vil selvfølgelig gøre, hvad vi kan for at udfordre et af Europas bedste hold. Vi har et rigtig stærkt hold i år med mange gode spillere og en sejr i bagagen, så får vi chancen, vil vi gøre alt for, at Esbjerg ikke får point med fra JYSK Arena.

Vi har jo vundet over dem en gang hver sæson, vi har spillet med i ligaen, så statistisk skal vi jo også gerne have en enkelt sejr over dem i år. Om ikke andet så bliver det i hvert fald en kamp, hvor vi får mulighed for at prøve os selv af mod et hold i verdensklasse og efterfølgende kigge nærmere på vores egne fejl og mangler, så vi kan blive klogere på, hvad vi skal hjem og arbejde videre med.

Vi glæder os i hvert fald meget til at spille sæsonens første turneringskamp hjemme og til at spille foran Danmarks bedste hjemmepublikum.

Vi ses i JYSK arena klokken 19:15.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com