Der sker noget på seniorsiden i Silkeborg-Voel, hvor klubbens to serie 3 herre hold har sikret sig oprykning til efter jul. Det samme gælder klubbens serie 3 damer.

Herreholdet i pulje 1 har spilet sin pulje færdig med en sejr over Skanderborg, der slutter på andenpladsen. De to holde har lige mange point, men Silkeborg-Voel har en suveræn målscorer her på 311-150 for 10 kampe. Det er da noget af et snit på mere end 30 mål per kamp.

Herreholdet i pulje 2 spiller sin sidste kamp på søndag i Voel-Hallen kl. 15.40 mod FK73 Kragelund. Holdet har vundet sine ni første kampe i efteråret og har en målscore på 220-136. Ans IF på andenpladsen er på nuværende tidspunkt fire point efter, så oprykning er sikret uanset udfaldet af den sidste kamp. Men derfor er det da en god idé at møde op og hylde oprykkerne på søndag.

Damer serie 3 holdet, der er klubbens fjerdehold har kun indkasseret et nederlag i efteråret, og med kun en kamp tilbage på søndag ude mod Gjessø er oprykningen sikret. Holdet har 16 post for de første ni kampe.

Stort tillykke til de tre oprykkerhold.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com