Silkeborg-Voel KFUM har fået tre spillere udtaget til U18-landsholdet, der spiller tre landskampe i Ungarn i næste måned.

De tre spillere er Rikke Jochumsen, Natasja Andreasen og Emma Laursen, og Silkeborg-Voel er drrmed den klub, der har flest spillere med på U18-landsholdet, som domineres af jyske klubber.

Spillerene mødes i København den 20. marts til træning og rejser derefter til Ungarn, hvor de tre kampe spilles således:

23. marts mod Norge.
24. marts mod Serbien.
25. marts imod Ungarn.

Kamp i U18-ligaen i aften

Silleborg-Voel KFUM’s U18 piger spiller torsdag  aften ligakamp mod Fredericia. Det sker i Voel-Hallen kl. 19.00. Silkeborg-Voel vandt sæsonens første ligaopgør over Fredericia med 29-17.

I denne uge har U16 pigerne i Ligaen spillet 25-25 med TTH Holstebro. Det var ellers ved at ligne en sejr, da Silkeborg-Voel førte med fire mål midt i anden halvleg, men holdet blev indhentet til sidst. Thilde Rau var topscorer med otte mål.

U18 drengene i i BSV-regi spillede 24-24 i Ligaen mod Skanderborg. I den kamp var Voel-spilleren Jens Dolberg Plougstrup topscorer med otte mål.

I alders-gruppen født 2003 har Silkeborg-Voel fået udtaget stregspilleren Josefine Videbæk til DHF fællestræning 12.-14. marts i Fredericia.