Silkeborg-Voel spillede første hjemmekamp her til aften, og det blev til en fin sejr over København Håndbold på 25-23, efter 11-10 ved pausen.

1. halvleg tilhørte i den grad Trine Troelsen, der i sin første hjemmekamp for Silkeborg-Voel i JYSK arena, stemplede ind fra første færd, og satte sit klare aftryk på kampen. Hun var her og der og alle vegne, og var der på forhånd udtrykt bekymring, efter tabet at Jette Hansen, ja så viste Trine Troelsen, at hun er klar til at banke bolde ind. Alene i 1. halvleg nettede den rutinerede venstre back otte gange, og stod dermed for en markant andel af Silkeborg-Voels mål i de første tredive minutter.

I målet var Stine Bonde som altid klar som en sikker sidste skanse, og tog i mange tilfælde pynten af Københavns skytter, og var en medvirkende årsag til, at de grønne kunne gå til pause, foran med et enkelt mål, 12-11.

Starten på 2. halvleg blev lige modsat i tirsdags, hvor holdet ikke kom i gang. Det gjorde de til gengæld i dag, og efter godt fem minutters spil stod det 15-11, og det fik København til at forlange timeout, efter en periode, hvor Silkeborg-Voel havde fået gang i benene og løbet med de store spillere fra hovedstaden. Så gik der lidt stilstand i den, indtil at Christina Wilbork, der har en fortid i København Håndbold, bragede bolden ind til 17-13. Det satte skub i kampen igen og heldigvis til de grønnes fordel, hvor også Trine Troelsen efter en lille puster, igen fandt hammeren frem og bragede sit hold foran med 19-15. Efterfølgende kom Sara Kececi ind og snuppede et straffe, og så begyndte det for alvor at ligne noget.

Nu rullede angrebene afsted, og med 11. minutter igen kunne Troelsen, med sit 10. mål gøre det til 22-16, og de orange-klædte københavnere, virkede mere og mere i vildrede, blandt andet symboliseret ved Anne Cecilie La Cour, der bestemt ikke ramte dagen mod sit gamle hold, og havde mere end svært ved at finde vejen til netmaskerne.

I slutfasen kom København Håndbold frem på banen i et helbane-pres, men lige lidt hjalp det.