Efter et år i franske Toulon, har Trine Troelsen igen fået dansk jord under benene, og den tidligere landsholdspiller føler sig klar til endnu en tørn i den danske liga, og har ifølge hende selv, haft godt af et år under fremmede himmelstrøg.

Efter fem sæsoner i FCM Håndbold, skiftede Trine Troelsen sidste år til Toulon i Sydfrankrig, men valgte efter kun en enkelt sæson i klubben, at drage hjem til Danmark igen, men hun har haft godt af et år væk fra håndbold-Danmark. Efter kampen mod Ringkøbing, fik silkeborgvoel.dk en snak med den hjemvendte venstre back.

– Jeg tror ikke jeg har udviklet mig specielt som spiller i Frankrig, men til gengæld har det været godt for mig personligt, at komme lidt væk fra det hele. Dernede i Toulon, har jeg bare kunne være mig, og nyde at være lidt anonym, og det har været rigtigt fint, siger venstre backen til silkeborgvoel.dk.

Umiddelbart ligner det et skridt nedad for Trine Troelsen at skifte til Silkeborg-Voel, men hun er faldet godt til i klubben, og ser det ikke som noget problem, at hun nu skal spille på et hold, lidt mere væk fra rampelyset.

– Jeg er allerede faldet godt til i klubben, og jeg føler mig virkelig inspireret, hvilket man godt nok ikke kunne se i dag (fredag, red), men vi var vist alle lidt tunge i benene, efter en masse fysisk træning, så der er plads til forbedring, kommer det smilende fra Trine Troelsen.

– Jeg har det helt fint med at det er på et lidt andet niveau denne gang, og jeg er sikker på, at det nok skal blive sjovt, uanset hvor vi placerer os i tabellen. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle holdet og sætte præg på tingene, men vi får det svært, ingen tvivl om det.

Noget som også er nyt for den tidligere landsholdsspiller, er at det nu er en helt anden mentalitet hun er kommet til, nemlig foreningsmentaliteten, hvor det også handler om andet end ligahåndbold og TV-kampe, og det er noget der tiltaler hende.

– Voel er noget helt andet end hvad jeg tidligere har prøvet, og jeg er lidt vild med foreningstanken. Det er fedt at se, at det godt kan fungere på alle planer, og at der så meget liv i klubben, det tiltaler mig i den grad, siger hun og tilføjer:

– Så skal jeg også lige vende mig til, at være den ældste, det har jeg ikke prøvet før, så nu er det mig der bliver kaldt ”gammel”, men det er fint nok. Jeg har jo selv været der engang, lyder de sidste ord fra Troelsen, der i øvrigt er rundet de 30 år. Så kan man jo selv vurdere, om hun er gammel.

Senere i dag kan du se Trine Troelsen og Co. spille mod Kina. Det er i Voel-Hallen klokken 14.30.