Trine Troelsen stemplede for alvor ind i Boxer Dameligaen igen, da hun i fredags var kraftigt medvirkende til, at Silkeborg-Voel slog København Håndbold med 25-23. Venstre backen scorede hele ti mål, og lavede derudover flere assists, hvilket også fortjent gjorde hende kampens spiller.

Hun var efterfølgende også selv godt tilfreds med indsatsen, og konstaterede at det uafgjorte resultat i Nykøbing Falster havde været med til at sætte hende ekstra op til kampen, som hun fra første færd var med til at dominere, godt illustreret ved at de første fire mål til Silkeborg-Voel, var signeret af hende.

– Jeg synes det var en fin debut i JYSK Arena, og jeg kunne mærke fra start af, at jeg havde det rette spændingsniveau. Jeg havde en god følelse i kroppen, og ja, jeg var bare klar. Jeg var stadig bitter over det ene point i Nykøbing, så det var fedt med to point, i en fed kulisse, sagde Trine Troelsen efter kampen til silkeborgvoel.dk.

Efter en 1. halvleg, hvor mange ting ikke helt fungerede, om end det stadig var de grønne der førte, så var der en helt anden tænding på efter pausen, hvor kontrafasen kom i gang og hvor spillerne hele vejen rundt virkede mere opsatte på tingene.

– Vi manglede lige det sidste gear i 1. halvleg, hvor vi var lidt for søde og hvor de (København Håndbold) lidt for nemt kunne køre igennem. Sådan har vi jo ikke spillet i de andre kampe, hvor vi har haft fart og tempo på, og hvor det i den grad har kendetegnet vores spil og har gjort, at vi har spillet så godt. Efter pausen kom der så heldigvis mere fart på, og hvor vi jo spiller 15 rigtig gode minutter. Det blive lidt stresset i slutminutterne, fordi København går op og dækker så offensivt, og der er vi for urutinerede endnu i de situationer. Vi panikker lidt, i stedet for at få ro på, og det skal vi selvfølgelig arbejde med, konstaterer venstre backen.

Med Santander Cup-kampen mod Nykøbing Falster, har Trine Troelsen og Co. spillet tre kampe hvor det har betydet noget, og hun kan allerede nu mærke, at det var den helt rette beslutning at komme hjem til Danmark igen, efter et år i fransk håndbold.

– Det er fedt at være tilbage i de danske haller, og jeg er virkeligt blevet taget godt imod rundt omkring, så det har været enormt positivt og har givet en god fornemmelse, og jeg kan mærke at jeg har savnet ligaen, lyder det fra Trine Troelsen, der sammen med resten af holdet skal møde Ringkøbing Håndbold på onsdag.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com