Trine Troelsen var helt outstanding i aftenens kamp mod FCM. Hun spillede en af sine bedste kampe i den grønne trøje og lavede 11 rene mål. Hun var en medvirkende årsag til, at en ellers normalt velspillende Sabine Englert helt mistede gejsten. Hvad gik der af Trine Troelsen?

– Jeg kunne mærke, at jeg inden kampen var i det rigtige humør, og det er jo altid sjovt at spille mod sin gamle klub, sagde Trine Troelsen.

Hun var her, der og alle vegne, og tog også et stort slæb i forsvaret. Sammen med de andre piger havde hun også noget, der skulle bevises.

– Vi har haft nogle gode træninger i ugens løb, og har arbejdet godt på at komme videre. Vi viser, at vi godt kan spille med mod topholdene, og det er som om, vi finder en afslappethed og en tro på, at vi kan matche dem, og det er bare fedt. Vi står rigtig godt i forsvaret i aften, og tager ikke nogle chancer, og så scorer vi bare i den anden ende, fastslog aftenens måldronning.

Bonde lukkede af

I den anden ende af banen stod den solide Stine Bonde, og hun fik virkelig lukket af i aftenens opgør. Hvad følte hun, var det afgørende i aftenens kamp.

– Noget af det, er, at vi var klar til at vise, at kampen mod svenskerne, ikke viser hvordan vi spiller. At vi har trænet med FCM gør sikkert også noget. Vi ville bare det her i dag,, og vi var klar fra start, så det var fedt. Vi går altid ind til kampene for at vinde, og når de ikke kommer med mere end i dag, og vi får lukket dem ned, så går det som det gik. De virkede trætte, og vi havde overskuddet i dagl. Det var det modsatte i lørdags, det er sådan her vi skal spille, så er det fedt at være med, fastslog den stærke keeper.

Hun var fra starten af kampen sikker på, at det kunne blive til en sejr over FCM.

– Lige i begyndelsen var det meget lige, men vi havde snakket om, at kunne vi holde fast i dem, så havde vi chancen, og da vi trak fra troede jeg virkelige på det, og når man så laver noget godt, så giver det et ekstra boost, konstaterede Stine Bonde.

Hvor finder hun energien til at stå de gode kampe?

Det er svært at forklare, nogen dage er man der bare og andre dage skal man arbejde for det. I dag var en af de dage, hvor jeg i begyndelsen skulle arbejde på det, og da jeg så kom ind i kampen, fik jeg overtaget på dem. De skyder to forbi på straffekast, og det giver et overtag. Når man har det, skal de sætte boldene yderligere, og så har de nemmere ved at brænde, sluttede Bonde.

 

 

.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com