I aften gælder det Team Esbjerg i Blue Water Dokken, og på forhånd ser det mere end svært ud. Silkeborg-Voels venstre back, Trine Troelsen, forventer da også en svær kamp mod en af DM-favoritterne, der dog ikke er helt i højeste gear for tiden.

I sidste kamp mod HC Odense, formåede de grønne kun at score 15 mål, og til gengæld også kun lukke 13 mål ind, men Trine Troelsen tror ikke på, at det er nok at holde modstanderne fra at score, så angrebsspillet skal op i tempo, hvis der skal en sejr i land i aften.

– Forsvarsmæssigt ser det jo godt ud, og vi er meget trygge på den front, og har også trænet rigtigt meget forsvar, men jeg ved ikke helt hvad der sker med vores angrebsspil for tiden. Det er som om at vi er gået lidt i stå, og spiller alt for meget alibi-håndbold, i stedet for at gå på mål og turde satse noget mere. Vi har ikke, måske ud over Christina Wildbork, en spiller der kan stige op ude fra 3-meteren og flække den ind, så vi skal ind og tage de tæsk med forsvaret, så vi kan få nogle flere bolde i kassen, siger Trine Troelsen til silkeborgvoel.dk.

Kontrafasen, som ellers så ud til i opstarten, at ville blive lidt af et varemærke for holdet, er faldet lidt i kadence på det seneste, og den del skal der gang i igen, og det trænes der ihærdigt på, fortæller Trine Troelsen.

– Vi har en del forsvars-angrebs udskiftninger som det ser ud lige nu, og det bremser måske kontrafasen, mens det var noget nemmere da Camilla Maibom var med, også i forsvaret (Hun er skadet frem til december, red), men vi er opmærksomme på det, og er begyndt at finde ud af, at vi faktisk godt kan få det til at fungere, så det skal vi lige have til at fungere, fortæller hun.

Team Esbjerg har et stærkt hold, med klassespillere på alle positioner, men har på det seneste været til at tale med, senest mod SK Aarhus, hvor de spillede uafgjort, og Trine Troelsen tror på chancen, men siger samtidig, at det hele skal gå op i en højere enhed, hvis der skal point med hjem til Voel.

– Esbjerg er et godt hold, og har mange gode spillere, men er måske knapt så bredt et hold, som de burde, og så har de set lidt menneskelige ud på det seneste, blandt andet mod SK Aarhus, så der er da bestemt en chance, men vi skal spille op til vores bedste og score langt flere mål, hvis vi skal have point med hjem, men intet er umuligt, og igen i år virker det jo til, at alle kan slå alle, konstaterer Trine Troelsen, der igen er på toppen, efter sygdom i kroppen de seneste kampe.