Gode kræfter i og omkring klubben har sikret vores fortsatte eksistens i Kvindeligaen – TAK. Vi er ikke færdig med at arbejde og sikre klubben bedst muligt i den fremadrettede drift på kort og lang bane, men konkurs er ikke længere et tema.

Vores hovedsponsor JYSK ved Jan Bøgh har været en fantastisk medspiller i, at vi kunne lykkes med at realisere vores redningsplan. Vi sætter stor pris på, at en stolt virksomhed der har sine rødder i Silkeborg i den grad, er der, når vi og byen har brug for det.

Jette & Lars Wila og Bechmann’s Eftf ved Tommy Jensen har med grønne hjerter bidraget til redningsplanen, så vi fortsat kan have et fantastisk fællesskab i JYSK Arena, når det gælder kvindeligahåndbold i Silkeborg-Voel KFUM.

Vores nuværende samarbejdspartnere er rykket sammen i bussen og nye er kommet til i processen, så vi på trods af klima-, energi-, social- og inflationskrise er rustet til fremtiden. Vores æresmedlem Finn Kristensen har indsamlet et ikke ubetydeligt beløb blandt alle vores fantastiske frivillig og vores spillere vil gennem aktiviteter bidrage med et flot beløb. Endelig har familier og enkelt personer doneret med et flot beløb.

På de interne linjer har vi for at komme i mål, prioriteret at skære helt ind til benet. Vi må lægge lag på, som økonomien tillader det. Men vi har de bedste forudsætninger til at være med på ”NEXT LEVEL” i dansk TOPHÅNDBOLD.

Vores sportslige sektor står knivskarp med blikket rettet mod at give alle jer der har bakket op nogle fantastiske oplevelser i Jysk Arena – et hold der aldrig giver op. Vi er historisk set tæt på final4 og ligger pt. på 7 pladsen i verdens bedste håndbold liga.

JYSK PARK og Silkeborg kan som den eneste by forsat tilbyde sportsoplevelser på øverste hylde på fodbold, kvinde- og herresiden i håndbold hvilket vi er utrolig stolte i at kunne bidrage til.

Vi glæder os til at se jer alle i JYSK arena – håndbold skal opleves live sammen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com