Forældrene sad ude på stolekanten, trænerne dirigerede og spillerne oplevede virkelig, hvor spændende en håndboldkamp kan være.

Sådan var det for Silkeborg-Voels U10 piger i finalen ved de uofficielle jyske mesterskaber for U10, som Gødvad arrangerende i weekenden i Jysk arena.

Det blev tæt, utrolig tæt i hele kampen, men til sidst trak Silkeborg-Voel fra og vandt 14-10 over Rødekro/Aabenraa. Det skyldes ikke mindst Tilde Enevoldsen, der scorede otte mål.

Rødekro/Aabenraa var foran flere gange i starten af kampen, men Silkeborg-Voel kunne gå til pausen foran med 8-5. Rødekro/Aabenraa kom dog igen. Ved stillingen 9-8 til Silkeborg-Voel scorede Julie Strunge et vigtigt mål på straffekast og lidt senere reddede Silkeborg-Voels dygtige målvogter Caroline Helt straffekast ved stillingen 13-10.

Silkeborg-Voel har været i U10 AA pulje med Rødekro/Aabenraa i denne sæson. Det blev til nederlag i Aabenraa på 15-11 og sejr hjemme i Voel på 15-14, så det var to hold, der kendte hinanden.

Silkeborg-Voel holdet i finalen bestod af disse ni spillere: Caroline Helt, Josefine Andersen Juliane Frederiksen, Emilie Boye, Julie Strunge, Emma Pedersen Tilde Enevoldsen, Lærke Friis og Matilde Færk. Trænere: René Andersen og Jesper S. Pedersen.

Målscorere i finalen var Tilde Enevoldsen 8, Matilde Færk 2, Lærke Friis 2, Julie Strunge 1 og Josefine Andersen 1 mål.

Stort til lykke.

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com