Lørdag var U10 pigerne en smut i Hørning for at deltage i sæsonens første stævne, og det blev en rigtig god dag for pigerne, trænerne og de mange forældre, der var med i Hørning.

Hold 1 var i hopla fra første fløjt tidlig lørdag morgen. De lagde ud med en sejr over Stautrup, og derefter gik det ud over HEI, der blev slået 21-1. I semfinalen gik det ud over Skanderborg, der blev besejret med 14-9. Pigerne var klar til finalen, og oplevede indløb, høj musik og navneopråb, nøjagtig som de har gjort, når de har deltaget i indløb med ligapigerne, men denne gang var det dem selv, der var i centrum og de var synligt stolte. Det blev en tæt finale med forlænget spilletid og straffekastkonkurrencen, men de grønne trak de længste strå, og syv glade piger kunne drag hjem efter en dag, hvor alle bidrog til sejrene.

Hold 2 ville ikke stå tilbage for hold 1, og gik også til makronerne. Det fik Skanderborg 3 at føle, idet de blev besejret med 13-0. Herefter blev det til et uafgjort opgør mod Skanderborg 2, inden pigerne tabte sidste indledende kamp. Men på en bedre målscorer gik de grønne piger videre til semifinalen, hvor HEI blev slået med 9-5. Også hold 2 oplevede indløb, navneopråb m.v. – men kunne dog ikke klare Hammel i finalen, selv om de kæmpede bravt for det.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com