De grønne drenge fra Silkeborg-Voel var søndag til Jysk Mesterskab i den bedste række i U12. Hele arrangementet foregik i Fælleden i Skanderborg.

Dagens modstandere var Hjallerup, Skanderborg Håndbold og Team Favrskov som alle havde vundet deres AA-pulje efter jul.

Dagen startede godt ud for drengene, hvor første kamp var en lige kamp mod Hjallerup.  Sebastian Klostergaard var i front for en flok kæmpende drengene. De spillede sig til en flot tre-målssejr.

Anden kamp var mod rivalerne fra Skanderborg. I en meget flot spillet første halvleg, bragte de grønne sig foran med fire mål. Skanderborg fightede sig tilbage og kampen bølgede frem og tilbage. Med med 10 sekunder igen førte Skanderborg med én. Men Asbjørn Damgaard scorede og sikrede et point med en flot scoring til sidst i kampen.

Sidste modstander var Team Favrskov, som i forvejen var en stor mundfuld. De havde i kampene forinden vundet to store sejre. Ressourcerne hos drengene var helt i bund, og det blev til et klart nederlag mod de jyske mestre.

Kampene sluttede som følger:

  • Hjallerup – Silkeborg-Voel 16-19
  • Silkeborg-Voel – Skanderborg 18-18
  • Team Favrskov – Silkeborg-Voel 20-9

De tre point i alt var nok til, at en flok stolte trænere og spillere kunne vende snuden hjem mod Voel med sølvmedaljer om halsen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com