Omkring 40 spillere er sluppet gennem nøglehullet til 2014/15 udgaven af U12-liga, og de første træninger er gennemført.

U12 ligaen gennemføres af Silkeborg-Voel KFUM, men det er ikke et krav, at man skal være knyttet til Silkeborg-Voel KFUM for at være med i projektet. Dette års deltagere kommer, derfor også fra et stort område, idet der er spillere fra blandt andet Esbjerg, Viborg, Kjellerup, HA 85, ØBG, Resenbro, Hammel og Voel.

Formålet med U12-liga er at gøre deltagerne til bedre håndboldspillere, og forberede dem til at søge ind på Talent Team på Sølystskolen. Forudsætningerne for at være med på U12-liga er, at man spiller håndbold i en klub, og har spillet i mindst tre år.

Dette års trænere er på pigesiden John Hansen og Thomas Harlev, der til daglig er træner for U16 og U18 pigerne i Voel. På drengesiden er det Klaus Thomsen og Tor Mathiassen der står for træningen.

U12 ligaen har stor opbakning fra sponsorerne, idet to forældre med egen virksomhed bakker op. Det er Ra2hauge og Frank Clausen A/S. Herudover står EnergiMidt, Bloddonorerne og Sportmaster Hammel bag projektet.

U12 ligaen træner i Voel Hallerne hver onsdag fra 15.00 – 16.30, hvor der efterfølgende er 30 minutter med ”hurtige fødder” skiftevis for drengene og pigerne.

Læs mere om U12 Ligawww.silkeborgvoelelite.dk her kan du også læse om vores andre elite projekter.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com