Fire hold i drenge U12 og fire hold i piger U12 er med til at sikre fremtiden i Silkeborg-Voel. Sådan ser det ud efter jul.
“Rugekassen”, som man godt kan kalde klubbens U12-hold, sprudler af talent,og de har netop i weekenden afsluttet turneringen før jul.

Her vandt U12 drenge A med 20-11 over Klakring/HSR, U12 drenge B (andetholdet) vandt med 13-11 over Horsens HK, og  U12 drenge B (tredjeholdet) tabte 14-13 til Gødvad. De tre hold sluttede på henholdsvis en 3. plads og to andenpladser.
– Vi har fire hold klar til efter jul. Det bedste hold i AA og de tre efterfølgende i A, B og C-rækken, fortæller A-træner Torben Pedersen og tilføjer:
– Vi er næsten 40 drenge i U12-afdelingen, og 25-30 af dem kommer fra Voel, så man kan godt kalde det for klubbens “rugekasse” for lokale talenter. Og der er helt klart masset af talent, siger Torben Pedersen.

I U12 piger sluttede A-førsteholdet med at spille 14-14 med Ry. Holdet sluttede dermed på førstepladsen. Andetholdet, ligeledes i A-rækken, sluttede med en sejr på 16-12 over Silkeborg IF. Holdet sluttede dog på femtepladsen i puljen.
U12 piger B sluttede forrige weekend og landede på en tredjeplads. Selv om U12 piger C tabte den sidste kamp med 15-13 til ØBG, Silkeborg, sluttede holdet på en førsteplads.
– Vi får hold i AA, A, B og C-rækken efter jul, og vi har i øjeblikket 36 pigespillere i U12-gruppen. Det har været et fint efterår, hvor vi startede med en tur til stævne i Göteborg i september, og i julepausen har vi meldt 18 hold til stævne i Bording. Spillerne kommer glade til træning og har det rart, siger Trine Dolberg, der er træner for andetholdet i U12-pigegruppen.