Silkeborg-Voels U14 drenge vandt søndagens topkamp i Voel-Hallen i 1. division A over HEI-Skæring med 23-16.

Kampen var samtidig en generalprøve på de to holds opgør i Elite Cup-finalen, der spilles på lørdag kl. 12.15 i Skørping Idrætscenter.

At sejren skulle blive på syv mål var der ikke så meget, der tydede på i første halvleg.

“Vi var ikke oppe i gear. Forsvaret fik ikke sat tacklinger ind og lavet spilstop. Det kneb også med at få den rigtige højde på forsvaret. De problemer tog vi med op i angrebet, hvor vi ikke investerede nok og ikke fik sat tempo i spillet”, siger træner Daniel Sandbye.

På et tidspunkt var Silkeborg-Voel bagud med 4-8, men nåede dog op på 11-12 ved pausen.

” I anden halvleg fik vi styr på forsvaret og sat ind med spilstop, og Andreas Loldrup fik styr på deres højre back, der ellers havde domineret. Vi fik også styr på deres indspil. I vores angreb kom der flow i spillet, og vi vandt duellerne. Gustav Pedersen kom ind og satte tempo. Det var en fin anden halvleg, og Benedek Horvath fik taget bolde i mål”, siger Daniel Sandbye.

Begge hold havde Elite-Cup finalen på lørdag i baghovedet.

” HEI benyttede ikke deres sædvanlig offensive forsvar før i kampens sidste 10 minutter, og vi viste dem heller ikke det hele”, siger Daniel Sandbye.

Silkeborg-Voels U14 drenge har en travl uge. Holdet skal i kamp allerede på torsdag i Voel-Hallen kl. 19.00 mod Kolding, før det går løs på lørdag.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com