10 sekunder før tid fik Andreas Loldrup fat i et svært indspil, og med tre modstandere på ryggen scorede han sejrsmålet til 20-19 til Silkeborg-Voels U14 drenge.

Dermed var drengene vindere af Elite-Cup-finalen mod HEI, Skæring, der lørdag blev spillet i Skørping Idrætscenter.

” Det var en ufattelige tæt kamp, som begge hold kunne have vundet. Vi ramte ikke vore niveau. Dertil var spillerne for nervøse og spændte.”
“Omvendt blev der fightet for det til det sidste. Spillerne blev ved med at tro på det, selv om der var modgang. Alle stod sammen”, siger træner Daniel Sandbye.

HEI spillede godt og kunne lige så godt have vundet. Kort før tid før førte HEI med 18-17 og var i boldbesiddelse. Det var her Silkeborg-Voels drenge virkelig stod sammen. Sejrsmålet var i øvrigt holdet første føring i anden halvleg. HEI havde ført 9-8 ved pausen.

” Det var en holdpræstation i en ægte finale, der havde det hele. Alligevel vil jeg fremhæve Mads Knudsen på højre fløj for nogle gode mål”, siger Daniel Sandbye.

U14 drengene mangler nu kun en kamp i 1. division A, men holdet har forlængst kvalificeret sig til JM-finalerne, der spilles 6.-7. april. Her er HEI i øvrigt også med.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com