U14 drengene gjorde rent bord, da de søndag var i Fredericia for at spille kvalifikationskampe til efterårets 1. division. Drengene var på toppen og vandt alle tre kampe.Først gik det ud over Herning FH, der blev slået 25-19. Sydstjernen fra Aabenraa fik ikke mange ben til jorden, og blev slået 29-19. Endelig gik det ud over Trelde, som blev besejret med 18-11.

U16 drengene er også klar til 1. division. De var også en smut i Fredericia, hvor det blev til sejre på 20-14 over først Ikast Håndbold og siden Team Haderslev-Vojens. I søndagens sidste kamp måtte de strække våben mod arvefjenderne fra Fredericia-Trelde, der vandt 13-10. Da nummer et og to i puljen går direkte i 1. division havde nederlaget inden betydning.

U18 drengene må derimod på den igen næste weekend, idet de tabte to af tre kampe ved stævnet i IBF Arena i Ikast. Det blev til et knebent nederlag mod HF Mors på 16-17. Mens drengene ikke kunne stille noget op mod det stærke hold fra Ikast Håndbold. Nederlaget blev på 12-30. I dagens sidste kamp blev HC Midtjylland besejret med 25-22.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com