Med en sejr over Ry på 24-21 kom Silkeborg-Voels U14 piger i 1. division A op på førstepladsen, dog for en kamp mere end Sønderris, som holdet møder i den sidste kamp i rækken.

” Vi førte med 9-6 ved pausen, og vi havde styr på kampen og førte fra start til slut. Ganske vist gik vi lidt ned i kadence i anden halvleg, så fra at være foran med fem mål, var vi kun foran med et mål”, siger træner John Hansen.

Han fornemmede dog ikke, at sejren var i fare, og spillerne viste omtanke og rutine nok til at rykke yderligere foran igen.

” Den ros skal de have. Det er tætte kampe i denne pulje, og Ry, som ellers ligger sidst, har ikke tabt med ret mange mål og kan godt drille. De giver aldrig op. Vores forsvar var måske ikke helt oppe, og det skal vi have kigget lidt på. Men det er de tætte kampe, vi lærer af,” siger John Hansen.

Han havde sin sædvanlige målvogter Alberte Clausen tilbage i målet, efter havde stået over siden hun for to kampe siden blev ramt i hovedet.

” Jeg vil ellers fremhæve stregspiller Ida Svane, der havde nogle fine screeninger og scorede nogle gode mål, ” siger John Hansen.

Han forventer at det andet tophold, Sønderris vinder over Trelde på tirsdag, og så skal Sønderris og Silkeborg-Voel deres sidste indbyrdes kamp blot afgøre første- og andenpladsen mellem sig. Begge hold vil være kvalificeret til JM – hvis Trelde taber til Sønderris. Så tæt er det.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com