U14 pigerne i 1. division A måtte se sig besejret på hjemmebane med 16-20 af Trelde efter 6-10 ved pausen.
” Vort problem var det samme som i vores første kamp. Vi kunne ikke score mål. Det skal dog siges, at Trelde havde en virkelig dygtig målmand, der placerede sig godt i målet. Desuden var Trelde gode til at spille lange angreb og tage tempoet ud af kampen”, siger træner John Hansen.
Omvendt var Silkeborg-Voel-spillerne for hurtige til at afslutte, når de endelig fik bolden.
” Vi var alt for febrilske, når vi havde bolden. Det var også, fordi vi var bagud. Et eksempel er de tre første minutter af anden halvleg. Her har Trelde bolden de første halvandet minut uden at score. Derefter har vi bolden 5-7 sekunder og afslutter uden at score. Derefter har Trelde igen bolden i halvandet minut uden at score”, siger John Hansen.
Før jul scorede Silkeborg-Voel-holdet mange mål, men havde problemer med forsvaret. Efter jul har det været lige modsat.
” Vi skal have løst vores angrebsspil. Vi skal lære at bearbejde modstandernes forsvar til den rigtige chance er der. Vi skal lære ikke at gå i panik, men spille sammen. Vi er i en læringsproces, men det bliver en jævnbyrdig pulje” siger John Hansen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com