Silkeborg-Voels U14 piger i 1. division A vandt fredag aften på hjemmebane over rækkens ellers suveræne tophold, Sønderris, med 21-20.

” Det var virkelig en god skalp at få, og vi ligger nu på andenpladsen med mulighed for at komme til JM. Sejren over Sønderris var et kæmpe stort skridt for os. Men det kræver, at vi vinder over Ry søndag for at holde andenpladsen i forhold til Trelde, som vi dog er bedst indbyrdes med”, siger træner John Hansen.

Kampen mod Ry er søndag kl. 12.40 i Voel-Hallen.

” Mod Sønderris var det helt tæt med skiftende føringer. Vi scorede sejrsmålet med blot et minut igen. Det var en gedigen holdindsats, og pigerne holdt hovedet koldt i pressede situationer, som da vi i starten af anden halvleg var bagud med tre mål. Da spillede pigerne klogt og fandt de rigtige løsninger”, siger John Hansen.

Han fremhæver igen markspilleren Cecilie Worsøe, der vogtede målet på glimrende vis, da Alberte Clausen endnu ikke var blevet klar, efter hun fik en bold i hovedet i forrige kamp.

” Jeg håber, at Alberte bliver klar til kampen mod Ry. Desuden spillede Frida Knudsen en glimrende kamp i angreb med nogle gode mål fra distancen”, siger John Hansen.

Sønderris U14 hold trænes i øvrigt af den tidligere ligatræner Jan Leslie, der har en datter på holdet.

” Hun er virkelig dygtig, men vi fik hende presset til at begå fejl og dermed havde vi til dels styr på hendes”, siger John Hansen, der har haft mange gode håndboldsnakke med Jan Leslie i denne sæson.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com