Torsdag aften var Silkeborg-Voels 1. divisions U15 piger på besøg i Skive. To livsnødvendige point stod på spil efter en dårlig start på turneringen, men denne gang lykkedes det at vinde 14-23 efter 8-12 ved pausen.

De første 10 minutters tid af kampen fulgtes vi lige ad, men derfra var vi skarpere på næsten alle parametre. Vi går til pause foran med fire, med en følelse af at der godt kan gives lidt mere gas. Vi kom godt fra start efter pausen, hvor vi fik løbet en masse og fik bragt os foran med otte. Det skyldtes flot spil, hvor alle bød ind. Vi vandt blandt andet en periode med to mand i undertal 1-0 med en klassescoring fra Cecilie Worsøe. Det beviser hvor godt pigerne stod sammen og fightede i kampen. Derfra havde vi lidt svært ved at få lagt bolden i kassen, selvom vi spiller os frem til mange gode og flotte chancer. Kampen slutter 23-14 i Voels favør.

Alle pigerne skal have stor ros for indsatsen og de mange gode aktioner, men især vores målmand Theodora Henriksen kan fremhæves med tre strafferedninger og en redningsprocent på 44.

Pigerne spiller næste gang hjemme i Voel lørdag den 26., hvor de i forbindelse med ”brag i hallen” tager imod Viborg 13.35.

Målscorere:
Ida Svane 7, Emmelie Andersen 4, Ditte Tokkesdal 3, Cecilie Sand 2, Nanna Pedersen 2, Cecilie Worsøe 2, Thea Bøgholm 2, Asta Lejsgaard 1.