Returkampen mod Bjerringbro FH blev et opgør, hvor Silkeborg-Voels U15 piger i 1. division  endelig fik hul på målscoringen. Sejren blev på 26-14 efter 13-5 ved pausen.

De fleste kampe i denne sæson har målscoringen været meget lav, men pga. af vort gode forsvarer de fleste kampe alligevel blevet vundet. Mod Bjerringbro FH lykkedes begge dele. Der var dog i starten af kampen ikke noget der tydede på det. Efter 10 minutters spil var stillingen 3-3.  Derefter kom der endelig gang i scoringen og den resterende del af halvlegen vandt Silkeborg-Voel med 10-2.

Anden halvleg blev en tro kopi af første, men føringen blev i sidste halvdel af halvlegen øget til en sikker sejr på 26-14. Alle syv markspillere kom på tavlen.

Forsvaret stod godt i dag, og  keeper Theodora havde igen i dag en redningsprocent omkring de 40.

Der kom godt flow i vores angrebsspil og kontraer, hvilket resulterede i mål fra alle positioner hvilket vi i trænerteamet er særdeles godt tilfredse med.

Alle bør fremhæves efter dagens præstation, men skal en nævnes må det være Thea Bøgholm med 10 mål og samtidig for godt forsvarsspil.