Returkampen mod Bjerringbro FH blev et opgør, hvor Silkeborg-Voels U15 piger i 1. division  endelig fik hul på målscoringen. Sejren blev på 26-14 efter 13-5 ved pausen.

De fleste kampe i denne sæson har målscoringen været meget lav, men pga. af vort gode forsvarer de fleste kampe alligevel blevet vundet. Mod Bjerringbro FH lykkedes begge dele. Der var dog i starten af kampen ikke noget der tydede på det. Efter 10 minutters spil var stillingen 3-3.  Derefter kom der endelig gang i scoringen og den resterende del af halvlegen vandt Silkeborg-Voel med 10-2.

Anden halvleg blev en tro kopi af første, men føringen blev i sidste halvdel af halvlegen øget til en sikker sejr på 26-14. Alle syv markspillere kom på tavlen.

Forsvaret stod godt i dag, og  keeper Theodora havde igen i dag en redningsprocent omkring de 40.

Der kom godt flow i vores angrebsspil og kontraer, hvilket resulterede i mål fra alle positioner hvilket vi i trænerteamet er særdeles godt tilfredse med.

Alle bør fremhæves efter dagens præstation, men skal en nævnes må det være Thea Bøgholm med 10 mål og samtidig for godt forsvarsspil.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com