U15 piger:
Til den kommende sæson finder vi et kendt ansigt både i Silkeborg-Voel og eliteSilkeborg miljøet.
Her er vi rigtig glade for at kunne præsentere Chris Leth som cheftræner for U15 pigerne.

Chris er 31 år gammel og bor i Lysbro sammen med kæresten Rikke og deres søn Valentin. Til dagligt arbejder han som salgskonsulent hos Sanistål.

Chris siger følgende til opgaven:

”Det er en meget talentfuld gruppe af piger – begge årgange. Pigetilbuddet bliver ekstremt attraktivt, hvor træningsmiljøet og samarbejdet mellem U15, U17 og U19 bliver unikt. Der er koblet dygtige trænere på alle afdelinger og hold, og jeg er overbevist om at vi får ét af de bedste miljøer der kan tilbydes. Det glæder jeg mig til at være en del af. Samtidig kender jeg mange af pigerne fra morgentræningen på Talent Team.”

Chris har i år også ageret træner og koordinator på Talent Team, der er skoletilbuddet der udbydes via eliteSilkeborg. Han har været kredstræner siden 2016, U18 ligatræner i Aarhus United og U16 træner i både Aarhus og Silkeborg-Voel.

Bestyrelsesformand René Andersen udtaler ligeledes:

”Vi er rigtig glade for at kunne forsætte samarbejdet med Chris. Han kender pigerne og klubben, så det var meget oplagt at få ham over på pigesiden. Vi ser meget frem til at se Chris og det øvrige team arbejde med vores dygtige U15 piger.”

Trænerteamet:

  • Cheftræner Chris Leth
  • Træner Rune Elttør
  • Træner Siri Fugmann
  • Træner Gitte Rasmussen
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com