Med sejr på 26-22 over Fredericia/Trelde sikrede ligadrengene sig tirsdag aften adgang til finalen i årets jyske elitecup.

De godt 125 tilskuere i Voel Hallen blev vidner til et brag af en kamp. De to hold stod godt til hinanden, og leverede i lange periode rigtig flot hånbold.

De to hold fulgtes ad til midt i første halvleg, så fik Voel skabt sig et forspring på tre til fire mål og havde godt styr på begivenhederne. Men Fredericia/Trelde svarede godt igen, da de grønne drenge blev lidt for ivrige og ikke fik spillet bygget op, inden der blev afsluttet. Samtidig begik man nogle dumme tekniske fejl. Det grønne hold var dog foran med et enkelt mål, da der blev fløjtet til halvleg. 13-12 viste måltavlen.

De grønne havde godt af en pause, og kom ind til anden halvleg opsatte på, at fortsætte det gode spil, og i løbet af de første minutter fik de mere og mere styr på modstanderne. Igen kom hjemmeholdet foran med nogle stykker, men Fredericia/Trelde gav ikke op. Voel blev ramt af en to minutters opvisning, men her stod drengene sammen, og overvandt undertallet. Ikke mindst takket være Emil Laursen i målet. Han valgte denne aften at trække den ene store redning efter den anden op af hatten, og var med til at sikre, at gæsterne aldrig kom faretruende tæt på. Emil var så absolut denne aftens store spiller, og han kunne sammen med de øvrige spillere juble over finalepladsen. For flere af drengene er det tredje år i træk, de når frem til finalen i Jysk Elite Cup.

Hvem de skal møde i finalen afgøres onsdag aften, hvor Ålborg Håndbold møder Randers HH. Begge hold spiller til daglig i 1 division.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com