Silkeborg-Voels U16 piger tog onsdag aften hul på Ligaen, der består af de seks bedste hold i Jylland.

Det skete på udebane mod Skanderborg, der er seedet som etter i Jylland. Kampen sluttede 15-15, men Silkeborg-Voel kunne ærgre sig over, at holdet ikke havde været i stand til at lukke kampen.

” Vi førte både 9-12 og 11-14 i slutningen af kampen, men vi var ikke dygtige nok til at lukke den.  Skanderborg udlignede i sidste sekund. Jeg er træt af at miste et point i Skanderborg. Omvendt er der ikke mange andre hold, som får point med herfra”, siger Silkeborg-Voel-træner Tor Mathiassen.

Han var ellers yderst tilfreds med holdets forsvar, og i målet havde Catrine Næss-Schmidt 20 redninger, der giver hende en fornem redningsprocent på 57.

” Men jeg var ikke tilfreds med vores angrebsspil. Vi fik ikke udbytte af vort gode forsvarsspil til at score kontramål, vi brændte fire-fem 100 procents chancer, og vi spillede for langsomt. Desuden manglede vi noget i duelspillet” siger Tor Mathiassen.

Den målfattige kamp kom for alvor til udtryk i første halvleg, hvor Skanderborg førte med 3-1 efter et kvarter og 5-2 efter 20 minutters spil.

” Men forsvarsspil og målmandsspil kan vi kun være tilfredse med” understreger Tor Mathiassen.

Målscorere: Mathilde Arvé 4, Maja Laursen 3, Kristina Ernst 3, Carla Hack Thomsen 2, Josefine Videbæk 2, Nicoline Holden 1.

Næste kamp er den 19. januar kl. 14.55 i Voel-Hallen mod Mejdal-Halgård, der startede Ligaen med en sejr over Viborg HK.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com