Silkeborg-Voel U16 piger, vandt Liga-kampen på udebane over Herning-Ikast med 22-24. Det betød, at de to hold byttede plads i stillingen. Det var samtid en revanche, da Silkeborg-Voel havde tabt de to holds første opgør med 21-18.

” Set over hele kampen gjorde vi det fint. Dog var der en periode i hver halvleg, hvor vi havde for mange personlige fejl og brændte chancer. Vi førte med 4-7, men blev indhentet med 8-7 i første halvleg. I anden halvleg førte vi med 17-20, men blev indhentet ved 21-21,” siger træner Tor Mathiassen og fortsætter:

” Jeg kunne godt have tænkt mig, at vi havde været skarpere i de perioder. Men ellers er vi glade for sejren, og vi kan bruge de sidste kampe til at spille frit uden pres på os, da puljen er afgjort, og de to øverste hold er fundet”, siger Tor Mathiassen og roser et par af spillerne.

” Cathrine Næss-Schmidt stod godt i målet, Carla Høck var god i både forsvar og angreb, og Nicoline Holden spillede en god angrebskamp og var god i de svære perioder”, siger træneren.

Topscorere for Silkeborg-Voel: Carla Høck 5, Josefine Videbæk 5, Maja Laursen 4, Nicoline Holden 4.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com