Silkeborg-Voels U16 piger i 1. division kom søndag på sejrskurs igen efter sidste rundes nederlag til HEI/VRI. Det gik ud over Ikast, der blev besejret på eget gulv med 27-35.

” Det var en vigtig sejr, ja nærmest en fire-points-kamp, da Ikast er et af de hold, vi kæmper med om de to ligapladser. Det andet er HEI/VRI. Vi møder Ikast igen på onsdag, og vinder vi igen, har vi sikret os et solidt forspring på seks point. Så vil det se fornuftigt ud, for vores overordnede mål er en ligaplads”, siger cheftræner Tor Mathiassen.

Kampen mod Ikast var tæt i de første 10 minutter, men derefter satte Silkeborg-Voel sig på kampen, trak fra og førte med 13-18 ved pausen.

” Det blev en kamp med mange mål. Der var ikke noget godt forsvarsspil, men det blev også forstyrret af manglende skridtkendelser. Der var ofte ikke blot fire skridt, men ofte fem-seks skridt. Dommerne ramte ikke skridtkendelserne i dag”, siger Tor Mathiassen.

Topscorere for Silkeborg-Voel: Carla  Høck 8, Mathilde Arvé 6, Kristina Ernst 6.

” Jeg vil gerne fremhæve indsatsen af de tre, der var gode i begge ender af banen. Desuden vil jeg rose Filippa Hundebøll for st byde godt ind i angrebsspillet”, siger Tor Mathiassen.