Silkeborg-Voels U16 piger kom et stort skridt tættere på Ligaen, da holdet onsdag aften vandt hjemmekampen over Ikast med 28-23 efter 14-10 ved pausen.

” Matematisk er vi ikke sikre på liga-pladsen endnu, men pladsen i Top-2 er dog så godt som sikker. Det betyder, at vi allerede nu kan tænke mere langsigtet og frem imod Ligaen efter jul”, siger træner Tor Mathiassen.

Kampen mod Ikast bølgede op og ned. Silkeborg-Voel var flere gange stort foran, men kom så bagud. Midt i anden halvleg var holdet dog foran med otte-ni mål.

” Det blev en urytmisk kamp, hvor vi manglede de sidste procenter. Jeg vil dog gerne rose Maja Laursen og Carla Høck, der igen bød godt ind i både forsvar og angreb”, siger Tor Mathiassen.

Topscorer blev Maja Laursen med 13 mål, mens Carla Høck scorede seks mål.