Silkeborg-Voel opruster med U18-landsholdsfløj Lea Hansen, som vil indgå på både klubbens U18-hold og som supplement til Louise Lyksborg på ligaholdet. Cheftræner på ligaholdet, Jakob Andreasen, glæder sig over at få Lea Hansen tilknyttet og ser frem til at følge hendes udvikling i samarbejde med trænerteamet på U18-holdet, som bliver ledt af klubbens nyansatte talentchef Thomas Høst.

– Lea er en “moderne fløjspiller”, der kan spilles ind i banen og har kompetencer i duelspillet. Derudover har Lea nogle åbenlyse fysiske og atletiske kvaliteter på springstyrke, løb og en skudarm, som giver stor variationsmulighed i hendes afslutninger, fortæller Jakob Andreasen.

Lea Hansen vil indgå i ligatræningerne i det omfang, det er muligt i forhold til skole, og vil derover få sin primære kamptræning på det styrkede U18-hold.

– Jeg har valgt Silkeborg-Voel fordi de har et super godt setup omkring talentudviklingen. Derudover er det en klub, hvor jeg ser mig selv passe rigtig godt ind. Jeg glæder mig især rigtig meget til kombinationen af U18 og liganiveau. Det bliver både spændende og meget udfordrende, fortæller 18-årige Lea Hansen om sit kommende klubskifte.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com