U18 pigerne i Ligaen er fortsat ubesejrede. Onsdag aften gik det ud over FC Midtjylland, der på egen bane blev besejret med 25-20 efter føring 14-10 ved pausen.

-Jeg er meget tilfreds med pigerne, for der ikke mange hold, der vinder i Ikast. Det blev også en forsvarskamp mellem to gode hold. Når vi kan holde modstanderne nede på 20 mål, så vinder vi kampen, siger træner Thomas Høst.

Han roser sit forsvar og målvogter Emma Larsen havde 18 redninger, og hun havde dermed sin store andel i sejren.

-Vi kunne spille bedre i angrebet, men vi havde dog en god periode i første halvleg. I angrebet stemplede Emma Laursen dog virkelig ind og gjorde det rigtig godt, siger Thomas Høst.

Målscorere: Emma Laursen 7, Emilie Ytting 6, Natasja Andreasen 4, Laura Nielsen 4, Lea Hansen 3, Alberte Simonsen 1.

U18 pigernes næste kamp er fastlagt til fredag den 9. februar kl. 18.00 i Voel-Hallen mod rækkens nummer to Skanderborg.

U18 drengene i BSV-regi vandt ligeledes deres Liga-kamp onsdag aften. På udebane blev det 25-23 over Team Tvis Holstebro. U18 drengene er også ubesejrede i Ligaen.