Den mulige andenplads er indtil videre ude af Silkeborg-Voel U18 liga-pigers egne hænder, efter holdet søndag tabte med 25-24 på udebane til topholdet Herning-Ikast.

” Vi havde fortjent point i den kamp, og vi kunne sagtens sidde og navlepille efter det mål, vi manglede,” siger træner Thomas Harlev.

Men han vil hellere fokusere på den indsats, som spillerne ydede. Silkeborg-Voel fik en forfærdelig start og kom bagud 7-0 i løbet af de første otte minutter, men herefter hev holdet sig op inden pausen, hvor stillingen var 14-14.

” Der var ingen af vore spillere, der slog op i banen. Alle kæmpede og blev ved til det sidste. De viste virkelig en god indstilling. Vi er skuffede, fordi vi var så tæt på at få et point, selv om vi kort før tid var bagud med tre mål”, siger Thomas Harlev.

Når det lige nu er ude af Silkeborg-Voels hænder, hvor holdet slutter, skyldes det, at Horsens, der har 11 point er på tredjepladsen, mens Skanderborg er på andenpladsen med 11 point. Skanderborg har ikke flere kampe tilbage, mens både Horsens og Silkeborg-Voel mangler at møde Randers.

” Hvis Randers kan tage point fra Horsens, er det tilbage i vore hænder, når vi spiller mod Randers den 31.marts. Vi er bedst indbyrdes med Horsens”, siger Thomas Harlev.

Der er landkamppause i den kommende weekend.

Målscorere for Silkeborg-Voel: Emma Laursen 9, Natasha Andreasen 7, Rikke Jochumsen 3, Nikoline Strunge 2, Sofia Hundebøll 1, Laura Nielsen 1, Naja Frøkjær-Jensen 1.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com