“Hvor der er vilje – er der vej” – Dette gamle ordsprog viste sig endnu engang at være rigtigt. Længe så det ud til at U18 pigerne skulle tabe dagens opgør mod Kolding IF. Men mod slutningen af opgøret blev der vist fight og ikke mindst vilje fra de grønnes side, og det betød at pigerne kunne trække sig ud af opgøret med en sejr på 28-24. Dermed fik de revanche for det modsatte opgør i Kolding, hvor de grønne slet ikke kunne få tingene til at fungere.

Hjemmeholdet havde det svært i kampens start. Det virkede som om de ikke var helt klar til opgøret, og det benytte gæsterne fra Kolding IF sig af, og bragte sig foran med et par stykker. Men som det har været tilfældet i sæsonens øvrige kampe, skulle de grønne lige i gang, og stille og roligt, fik de arbejdet sig ind i opgøret. Efter 20 minutter kom de foran for første gang, ikke mindst fordi pigerne fik godt fat i forsvaret. Men Kolding IF svarede igen og ved pausen viste tavlen 15-15.

Gæsterne indledte anden halvleg med tre hurtige scoringer, men det slog ikke Voel ud af kurs, stille og roligt fik de fat igen. Ikke mindst fordi forsvaret og målvogterne kæmpede bravt. Midt i anden halvleg var der stillingskrig, men Voel havde de bedste nerver, og med fem minutter igen trak de afgørende fra, og kunne fortjent hive sejren hjem.

Pigerne ligger lige nu nummer to i rækken, en flot placering eftersom pigerne er ny oprykkere i rækken.