Der var lagt op til at, at U18 pigerne fra Silkeborg-Voel kunne sikre sig en plads i DM-slutspillet fredag aften hjemme i Voel-Hallen mod FC Midtjylland, men sådan skulle det ikke gå.

Silkeborg-Voel tabte så stort som 31-18 efter at have været bagud med 17-12 ved pausen.

Dermed er chancen for en DM-slutspilsplads udsat til den den 8. april, hvor Silkeborg-Voel møder Randers i den sidste kamp. FC Midtjylland, der nu kan indhente Silkeborg-Voel, mangler to kampe mod Viborg HK og topholdet Skanderborg. FCM har 14 point på tredjepladsen, mens Silkeborg-Voel på andenpladsen har 16 point.

-Det kan ende med at både Skanderborg, FCM og vi står lige til sidst, og så bliver det noget af et indbyrdes regnestykke, siger Silkeborg-Voel-træner Thomas Høst.

Han erkender nederlaget til FCM.

-Vi blev overmatchet fysisk i begge ender af banen, og jeg må rose FCM for virkelig at være kommet stærkt her sidst på sæsonen. Det er er hold med mange individuelle kvaliteter. Vi startede fint nok på kampen, men i anden halvleg spille vi for langsomt i angrebet, og det duer ikke. Mod et hold som FCM skal vi løbe, siger Thomas Høst.

Trods nederlaget fremhæver han indsatsen hos Andrea West Bendtsen, Natajsa Andreasen og Lea Hansen.

-Vi spillede egentlig ikke en dårlig kamp, men FCM var bare bedre. Vi må bare træne frem til den sidste kamp, og så se, hvordan det ender, siger Thomas Høst.

Målscorere for Silkeborg-Voel: Lea Hansen 6, Andrea West Bendtsen 5, Natasja Andreasen 4, Emilie Ytting 1, Laura Nielsen 1 og Emma Laursen 1.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com