U18 pigerne har fået en forrygende start i ligaen. Fredag aften vandt holdet sin anden kamp. Det blev en sejr på udebane over Skanderborg med 23-19.

Silkeborg-Voel kom foran i starten med derefter bagud med 7-4, men derefter kom der en virkelig god periode.

-Vi scorede syv mål i træk og kom foran 7-11, og vi havde chancer til mere. Derefter km en periode med usammenhængende spil og for individuelt spil. Vi spiller med stort fart i spillet og det er i orden, for det er en del af pakken.Og vi holdt os inden i kampen, siger træner Thomas Høst.

-Når det er sagt, skal pigerne virkelig have ros for at komme med energi og udstråling og vilje til at tage over for hinanden. Vi har Alberte Simonsen tilbage og trods en skadet fod sled hun sig igennem, siger træneren.

Skanderborg var foran 17-15 med 10 minutter igen, men påny lykkedes det de ukuelige Silkeborg-Voel-piger at komme foran 18-22 og dernæst vinde 19-23.

-Vort mål er at komme i To-2 og med til DM-slutspillet, men vi spiller hver eneste kamp, som om det var den sidste, siger Thomas Høst.

Målscorer for Silkeborg-Voel: Laura Nielsen 6, Rikke Jochumsen 6, Natasja Andreasen 5, Lea Hansen 2, Alberte Simonsen 2, Emma Laursen 1, Iben Høg 1

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com