Det nye år blev for alvor skudt i gang i håndboldmæssig forstand, da der i weekenden var fuldt program i Voelhallen.

U18 pigerne debuterede i Ligaen med en sejr på 27-24 over Viborg HK.
Holdet var på et tidspunkt bagud med både 15-19 og 16-21, men med en god slutspurt lykkedes det at vende og vinde kampen.
– På godt forsvarsspil og kontramål vandt vi her en periode med 7-0, siger træner Thomas Høst.
Han havde måtte afgive tre spillere til HTH GO ligaholdets kamp mod København, og det betød, at han kun måtte rykke to af de spillere tilbage til U18-kampen.
– Det betød, at Emilie Ytting måtte stå over. Vi rykkede spillere op fra U16-holdet, og vi var presset på ressourcer. Men stor ros til alle spillere, siger Thomas Høst.
Han fremhæver dog især Natasja Andreasen og Emma Laursen, der scorede henholdsvis syv og seks mål..
Næste kamp er imod lokalrivalerne fra Skanderborg, som holdet altid spiller tætte kampe mod.

U14-spiller sikrede et point

U16 pigerne skulle også prøve kræfter med Ligaen. Her spillede holdet 25-25 med SINE, Løgumkloster, men det holdt hårdt, og det ene point blev sikret i de allersidste sekunder.
– Vi var presset før kampen, da vi måtte afgive spillere til U18-holdet, og vi havde spillere der var skadede og ramt af sygdom. Det betød, at vi rykkede U14-fløjen Mille Lejsgaard op, og hun fik en hovedrolle, fortæller U16-træner Tor Mathiassen.
50 sekunder før tid var Silkeborg-Voel bagud med to mål, men fightede sig op, og i sidste sekunder scorede Mille Lejsgaard det udlignende mål på et lob.
– Med den afslutning var vi naturligvis glade for et point, men undervejs i kampen begik vi nogle personlige fejl og brændte for mange chancer. Så vi kunne have vundet., siger Tor Mathiassen.
Han kunne dog glæde sig over, at trods modgangen gav pigerne aldrig op og fightede hele kampen.
– Alle bød ind, siger træner. Han roser dog specielt Kristian Ernsts indsats.

Masser af hold i aktion

Mange andre hold var i kamp i weekenden.

U16 piger 2 division spillede ligeledes uafgjort, da de blev 21-21 mod Stjær BK.

I U16 drenge A vandt Silkeborg-Voel en knusende sejr på 28-15 over Team Nord, Ølgod.

U14 piger i 1. division spillede 22-22 med Mejdal-Halgård, mens klubbens tredje hold U14 piger A tabte til Torsted HK med 15-25.

U14 drenge 1 vandt i Division B med 19-18  vandt over Skjern, mens U14 drenge A vandt lokalopgøret over Them GF med 18-15.

U12-pigeholdene kom også godt i gang. Andetholdet i A-rækken vandt 15-13 over Ry Håndbold. Tredjeholdet i C-rækken vandt 17-3 over Gødvad, og fjerdeholdet i C-rækken vandt 15-4 over Gødvad. U12 pigernes førstehold i AA-rækken spiler først den 14. januar mod Ikast.

U12-drengeholdene var alle i kamp.  Førsteholdet i AA vandt 19-18 over Ry Håndbold. Andetholdet i B-rækken vandt 15-4 over Give Fremad. Tredjeholdet, ligeledes i B-rækken, vandt 11-6 over Brædstrup Fjerdeholdet i C-rækken tabte med 11-14 til Give Fremad.

I U10-piger vandt første holdet i AA-rækken med 22-18 over Hammel GF. Fjerdeholdet i C-rækken tabte 0-7 til Gødvad.

I U10 drenge tabte førsteholdet i B-rækken med 10-14 til Gl. Rye. Andetholdet i B-rækken vandt med 15-4 over Give Fremad. Tredjeholdet, ligeledes  i B-rækken, vandt med 13-5 over Stensballe IK.

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com