Silkeborg-Voels U18 piger i 1. division har fået en god start på sæsonen. Søndag snuppede holdet den tredje sejr ud af lige så mange mulige, da Ikast Håndbold blev besejret på udebane med de klare cifre 18-31.

“Vi er tilfredse med at vinde med 13 mål, og det skal vi være. Men vi havde også favoritrollen, og den skal vi lære at håndtere. Derfor var det for os en mental kamp, fordi omgivelserne forventer, at vi vinder”, siger træner Thomas Harlev.

Silkeborg-Voel dækkede godt op og slog til på kontra mod Ikast, især i anden halvleg  efter en pauseføring på 11-16.

“På et punkt vandt Ikast “kampen i kampen”, fordi holdet kom med masser af gejst. Det kunne vi lære af, fordi vi vil gerne udfordre vore spillere til at vise gejst og udstråling og vise, at de er glade for være her”, siger Thomas Harlev.

“Vi kunne gøre det bedre, men der bliver hele tiden lagt et lag på efterhånden som kendskabet til hinanden bliver bedre”, siger Thomas Harlev.

Han understreger dog igen, at en sejr på 13 mål kan man kun være glad for. Han roser specielt indsatsen af Natasja Andreasen, er var en af topscorerne med 8 mål kun overgået af Rikke Jochumsen med 9 mål.

Næste kamp for U18 pigerne i 1.division er mod Aarhus United torsdag den 11. oktober kl. 19.30 i Skæringhallen.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com