Silkeborg-Voels U18 pigers skæbne i Ligaen var afgjort før holdets sidste kamp søndag mod Randers, som holdet vandt over med 30-25 efter 15-12 ved pausen.

Horsens HK havde med en sejr over Randers midt på ugen erobret andenpladsen efter Herning-Ikast. Dermed sluttede Silkeborg-Voel på tredjepladsen et point efter, og dermed kom holdet ikke til DM.

”  Vi sluttede med en fin kamp, og når vi ser på hele sæsonen , har vi spillet mange gode kampe. Vi har spillet for at vinde hver eneste kamp, men målet var ikke DM-slutspillet som sådan. Vi sagde ikke til hinanden i august, når nu skulle vi til DM”, siger træner Thomas Harlev og understreger, at det har været en god sæson.

Sammen med træner Leon Henriksen har han i hele sæsonen arbejdet på at udvikle spillerne både teknisk, taktisk og mentalt.

” Det er lykkedes, og spillerne er blevet bedre og bedre, og vi har forsøgt at give dem de værktøjer, som har kunnet udvikle dem”, siger Thomas Harlev.

Målscorere i kampen mod Randers: Emma Laursen 9, Natasja Andreasen 8, Rikke Jochumsen 7, Laura Nielsen 4, Naja Frøkjær-Jensen 2

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com