U19-pige ligaen tog imod Viborg i søndagens opgør, der bød på et gensyn til klubbens tidligere træner, Mathias Rasmussen, der nu står i spidsen for Viborg.

Pigerne spillede en rigtig fin første halvleg, og havde god styr på tingene. Det resulterede i en pauseføring på fem mål.

“Vi lykkedes med at have mere fart i vores spil i dag. Vi kommer godt afsted i kontrafaserne, i de perioder vi lukker af i forsvaret. Det blev til tider en lidt blandet landhandel, men vi får heldigvis hanket op i os selv i midten af anden halvleg og sætter det på plads.” fortæller assistenttræner Jana Schumacher.

Viborg spillede store dele af kampen med to stregspillere, som krævede lidt tilvænning. “Det skulle vi lige vænne os til, men med god kommunikation og fysik fik vi løst de udfordringer det gav,” siger Jane Schumacher.

Karla Thomsen blev topscorer med 10 mål, og Viborg fik aldrig løst hendes Radjenovic-finte. Dertil krydre Nikita Andreasen dagen med et fødselsdagsmål, til stor glæde for hele holdet!

Med sejren indtager Silkeborg-Voel nu 6.pladsen. Næste kamp er mod Strandby-Elling.

U19 liga: Silkeborg Voel – Viborg 32-25 (16-11)
Målscorere: Karla Thomsen 10, Kristina Ernst 5, Julie Kepp Larsen 5, Josephine Videbæk 5, Maja Laursen 3, Mathilde Arve 2, Nikita Andreasen 1, Mille Lejsgaard 1