Kampens Silkeborg-Voel-spiller blev Eira Aune.

27-28 ved Stine Skogrand, 28-28 ved Natasja Andreasen,28-29 ved Simone Petersen, 29-29 ved Eira Aune med blot fire sekunder igen. Dermed sluttede det midtjyske opgør 29-29 mellem Silkeborg-Voel og Herning-Ikast.

Indtil da havde anden halvleg udviklet sig til et skydetelt med skiftende scoringer. På et tidspunkt sad man med fornemmelsen af, at Herning-Ikast var i kontrol foran 14-17, men et ukueligt hjemmehold blev ved med at følge med, og den første føring siden 1-0 kom ved 23-22 med ni minutter igen.

Eira Aune blev valgt som kampens spiller, og det var ikke kun på grund af målet til 29-29.Undervejs i kampen scorede hun yderligere tre mål, tilkæmpede sig straffekast, og så havde hun ikke færre end syv assists.

Første halvleg blev skæmmet af mange tekniske fejl, mens de to målvogtere, Filippa Idéhn for Silkeborg-Voel og Jessica Ryde hos Herning-Ikast, stod med henholdsvis 42 og 43 procent. De to var klart medvirkende til, at pausestillingen var beskedne 11-12.
Silkeborg-Voel var flere gange bagud med tre mål i løbet af første halvleg, men det var godt kommet igen at nå op og kun være bagud med et mål ved pausen. Dermed var alle muligheder stadigvæk åbne.
Ved stillingen 2-5 trådte Ann Grete Nørgaard i karakter med tre mål i streg – ganske vist de to på straffekast ansigt til ansigt med Jessica Ryde og Sabine Englert.
Omvendt reddede Filippa Idéen et straffekast fra landsholdsaktuelle Emma Friis.
Begge hold havde flere brændte chancer alene over for de to målvogtere, men måske var kendskabet til hinanden for indgående. Det lykkedes dog ikke Filippa Idéhn at holde det tårnhøje niveau i anden halvleg, og hun blev afløst i slutfasen af Stine Bonde.

Kampens højdespringer var Mathilde Kristensen, der sled i forsvaret og scorede tre mål i anden halvleg.

BAMBUSA Kvindeligaen:
Silkeborg-Voel – Herning-Ikast 29 – 29 (11-12)
Målscorere;
Silkeborg-Voel: Ann Grete Nørgaard 8(3), Line Skak 4, Eira Aune 4, Julie Jensen 4, Mathilde Kristensen 3, Natasja Andreasen 3, Lea Hansen 2, Annika Jakobsen 1
Herning-Ikast:Simone Petersen 6, Line Hougaard 6, Sarah Iversen 4, Ingvild Bakkerud 4, Stine Skogrand 3, Vilde Johansen 2, Julie Scaglione 1, Emma Friis 1, Cecilie Brandt 1, Emma Lindquist 1
Udvisninger:
Silkeborg-Voel: Line Skak, Mathilde Kristensen
Herning-Ikast: Emma Lindquist, Emma Lindquist, Sarah Iversen
Stillinger undervejs: 1-0, 1-2, 2-5, 5-5, 5-7, 6-9, 7-10,11-12, 13-14, 14-17, 16-18, 18-19, 21-21, 24-23, 26-26, 27-28, 28-29, 29-29