I en heksekedel i Nykøbing, spillede hjemmeholdet, Nykøbing Falster, og Silkeborg-Voel her til aften 29-29, efter 14-16 ved pausen. Det var to vidt forskellige halvlege, og med hver sit hold i teten, og set over hele kampen, virkede det helt fair, at begge hold fik et point på kontoen.

Silkeborg-Voel startede klart bedst, og fik hurtigt sat sig på kampen, mod et hjemmehold, der lige skulle vågne op, og med en storspillende Trine Troelsen og Sofie Bæk Andersen, blev der blæst til angreb. Kontrafasen fungerede igen i dag rigtigt flot, og udstillede flere gange NFH, pludselig var de grønne fra Voel foran med 10-16, og så lignede det endnu en sejr på Falster.

Så let skulle det dog ikke gå, og i de sidste minutter af 1. halvleg lavede NFH noget af et comeback, hvor de formåede at gå til pause, kun bagud 14-16, og bragte dermed spændingen tilbage i kampen, mens Silkeborg-Voel virkede en smule rystede.

Det gjorde de også efter pausen, hvor Nykøbing igen trykkede på, og pludselig var det hjemmeholdet der var i front, grundet en målstime på 8-0, og nu lignede det for alvor en nedtur for de grønne. Heldigvis fik spillerne stabiliseret spillet, og fandt langsomt, men sikkert tilbage i en rytme, dog med NFH i teten, og en storspillende Mette Sahlholdt i målet, der i store perioder nærmest tog alt, og når hun ikke gjorde det, så kom Barbara Arenhart på banen, hvor hun pillede hele fire straffekast i streg.

Slutminutterne blev hektiske og intense, men heldigvis fik Trine Troelsen puttet bolden i mål til sidst, og fik dermed hevet det ene point hjem til holdet, efter en kamp der virkelig var skabt til TV.

Sofie Bæk Andersen var kampens spiller, og lavede i den grad ravage for Nykøbing, og endte med at score 8 mål, mens Troelsen fik 6 scoringer og Ida Sylvest 5 på 5 forsøg.

Mere om kampen senere.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com